Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Skjulte fejl ved overdragelse

Min søn har lige købt en meget dyr andelslejlighed. Ved overdragelsen blev han kun mødt af en ung mand der havde boet til leje hos den tidligere andelshaver. Han kunne intet fortælle om lejligheden. Det viser sig at der er: Et meget utæt vinylgulv i badeværelse (trægulv lige under). En stor revne i vask på badeværelse. En helt åben faldstamme i et nedlagt toiletrum. Faldstammen anvendes til toilet lejlighederne nedenunder. Bordpladen i køkkenet er rådden, man kan stikke en finger igennem. Gulvet bag vasken er råddent. Faldstammen i køkkenet er gennemtæret. 3 døre mangler håndtag. Ingen af de efterladte hårde hvidevarer fungerede. (Vi må selv bortskaffe dem) Jeg er interesseret i at høre om det er lovligt at overdrage en lejlighed med ovenstående mangler.  

Vores svar fra

Det skal i overdragelsesprisen tages hensyn til disse mangler.

Normalt er der udarbejdet en vurderingsrrapport.

Kontakt en advokat og ret kravet mod sælger. Du bør gøre dette omgående.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.