Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Skjulte fejl i lejlighed

Jeg har overtaget en andel. Ville skifte gulv på badeværelset, og under vinylen er betonen meget fugtig og smuldrer ved afløb. En kyndig vvs ven har set det og fortalt at betonen skal delvis brækkes op og lægges igen. Fejlen er først set nu (3mdr. efter overtagelse) og ser ud til at blive en mere bekostelig affære. Ved besigtigelsen og i salgsaftalen står der at sælger hæfter for sådanne “lukkede eller skjulte fejl”. Så mit spm er: hvad skal jeg gøre nu. Mvh. Mads Holst Nielsen
Ejerforeningsnavn: A/B Manø
Navn: Mads Holst Nielsen

Vores svar fra

Kære Mads Holst Nielsen
Det var dog en kedelig sag. Du henvender dig til sælger med krav om at han foretager udbedring. I de fleste af sådanne sager bliver det på et tidspunkt nødvendigt at inddrage en advokat hvorfor jeg kan anbefale at du fra starten har kontakt til en boligadvokat der vil kunne hjælpe dig. Men prøv i første omgang at rette henvendelse til sælger.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.