Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Skimmelsvamp på ydervæg

Jeg har fået konstateret skimmelsvamp i min lejlighed. Det er så slemt, at jeg ikke kan bo der. Det drejer sig om en nord vendt yder væg i mit sove værelse og muligvis har det bredt sig ud i køkkenet (det er samme ydre væg) I rapporten jeg har fået til sendt fra et firma står der, at det højest sandsynligt er pga af noget isolering den forrige beboer har sat op og for lidt varme i soveværelset. (Der findes kun en radiator i lejligheden og det er i stuen) Jeg har snakket med viceværten og han har fortalt mig, at det er andelsboligforeningen der dækker når det er ydre vægge, men bestyrelses formanden siger, at det ikke er dem der skal dække det. De har lovet, at kontakte mig og det er nu over en uge siden, at jeg snakkede med dem. Jeg har læst mine vedtægter igennem for, at se om der stod noget om det der, men uden held. Der udover har jeg snakket med min egen forsikring og det er heller ikke noget de kan hjælpe mig med. Jeg ville derfor høre om i kunne hjælpe mig med, at få svar på hvem det er som skal dække det? Eller hvordan jeg skal forholde mig til det?

Vores svar fra

Hvis det skyldes en forkert indvendig isolering er det sælger du skal have fat i.
Du bør være opmærksom på at kravet kan være forældet.
Du bør søge rådgivning hos en advokat. 

Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.