Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Skimmelsvamp i vores nye lejlighed

Hej, Vi købte en andelslejlighed, hvor der er 2 badeværelser. Da vi fjernede tapetet i værelserne, der støder op mod badeværelserne, viste det sig at der var skimmelsvamp. Der er udluftning i badeværelserne, men den er først etableret i 1993, mens badeværelserne formentlig er fra 70’erne. Foreningens forsikring dækker ikke. Skal sælgeren betale for nærmere undersøgelser og udbedring af skaden? Mvh. Gitte
Ejerforeningsnavn: Lille Classenshus
Navn: Birgitte Jensen

Vores svar fra

Kære Birgitte Jensen
Jeg kan nok ikke give dig et helt klart svar idet jeg ikke ved hvor længe der har været svamp, men min anbefaling vil være at få en boligadvokat til at se på sagen idet det under alle omstændigheder såfremt der er en sag vil være et civilt søgsmål.

Håber du finder en løsning.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.