Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Skimmelsvamp i opgangen

Vi har konstateret svimmelsvamp i hele opgangen. Der er grønt på væggen og væggen er helt våd og tapetet sidder løst. Vi har fået af vide vi skal vaske med klorin og skimmelsvampdræbende middel. Er det godt nok? Bør andelsforeningen ikke gribe ind og få kigget ind bag væggene og få det ordnet således det ikke kommer igen? Hvis jeg selv betaler for at få det lavet er det jo kun min lejlighed der bliver ordnet men dem nedenunder gør ikke. Kommer mit så ikke bare igen? Hvad skal jeg gøre? Hilsen den bekymrede. Har også symptomer som slim fra halsen og træthed. Måske det skyldes skimmelsvamp.

Vores svar fra

En løsning hvor man fjerner symptomet, er ikke tilstrækkeligt. Hvis fugtkilden ikke bliver stoppet, vil skimmelvæksten komme igen, ligesom konstruktionerne ikke har godt af at være så fugtige, som du beskriver.

I det område, hvor ejendommen ligger, står grundvandet højt, så der skal efter al sandsynlighed en dræning til, før end fugten kan stoppes. Vi har tidligere hjulpet andre ejendomme i området med at få udført dræn og grundmursisolering, og derfor ved jeg, at problemet er udtalt.

Jeg kommer gerne forbi til et uforpligtende møde, hvor jeg kan fortælle dig mere om fugtstandsning.

_____________________________

Med venlig hilsen

Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard A/S

Tlf.: 3297 0107 / fax: 3297 0137

E-mail: fei@eibyeogholmsgaard.dk www.eibyeogholmsgaard.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.