Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Skimmelsvamp i lejligheden

SPØRGSMÅL:

Jeg har igennem de sidste 3 år oplyst min bestyrelse om at vi har skimmelsvamp i vores andelslejlighed.
De har hverken været oppe at se på det eller på anden på gjort tiltag til at dette skulle udbedres. Der findes synlig skimmelsvamp 3 steder i vores
lejlighed. Soveværelset, baderummet, samt pulterkammer. Min kæreste lider meget under det dårlige luftklima som vi har i vores lejlighed.
Hvad gør vi for at få sat skub i tingene?
Hvem skal vi henvende os til for at dette bliver taget alvorlig?

Vores svar fra

Skimmelsvamp er som udgangspunkt resultat af dårlig ventilation/udluftning, hvorfor udgangspunktet vil være, hvorvidt der er et problem hermed. Hvis I allerede har gjort hvad I kan gøre i den henseende, kunne man foreslå bestyrelse, at I fik teknisk bistand til at kigge på problemet i jeres lejlighed. Alternativt kan I jo selv indhente en sådan vurdering og betale herfor selv, hvis bestyrelsen stadig ikke agerer på problemet for at få konstateret om problemet har andre årsager.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.