Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Skimmelsvamp – hvilke forholdsregler kan vi tage?

Vi er en familie på 5. Vi bor i en andelsforening i KBH. Vihar får år tilbage fundet svamp på en væg bag ved en skoreol. Vi har haft en mand oppe fra foreningen og kigge på det (ej en kyndig) De konstatere at problemet ligger hos os selv, og at vi skal lufte ud. Det har vi selvfølgelig gjort, og siden der er det kun blevet værre.Det har bredt sig til hele væggen, vindueskammen og nu i vores stue. Foreningen siger at de ikke vil gøre noget ved det. Mit spørgsmål er så, hvad kan vi gøre. Jeg er sikker på at det er dårlig murværk der skyldes svampen. Hvilken forholdsregler kan vi tage som familie? og er det virkelig korrekt at foreningen ikke er berretiget til at fortage sig noget isådan en sag? og vi selv skal rive hele væggen op og få svampen fjernet?

Vores svar fra

Du bør med bestyrelsen blive enige om at I bestiller en rapport hos et svampelaboratorium, for at afklare hvor problemet ligger.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.