Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Skilsmisse.

Hvem står for gælden ved et nedsparringslån. ved en skilsmisse. Og hvordan forholde man sig ved at den ene part har betalt andelsbeviset kontant inden den anden flytte nogle år efter.

Vores svar fra

Udgangspunktet er at det er den der har optaget lånet som står for gælden. Men ellers afhænger den endelige fordeling  af om der i ægteskabet er formuefællesskab eller særeje og om parterne har positive eller negative bodele.
For så vidt angår anden del  af spørgsmålet, forstår jeg det således at det er den ene af ægtefællerne, der er andelshaver. Værdien af andelen er således en del af vedkommendes bodel, og indgår i delingen afhængigt af formueordningen, formuefællesskab eller særeje.
Med venlig hilsen

ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

ADVODAN ÅRHUS Advokataktieselskab | Margrethepladsen 4, 3. sal | 8000 Århus C
Tlf.: 86 12 44 00 | Fax: 86 13 03 09
e-mail: ebgm@advodan.dk | www.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.