Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Skattefradrag for udskiftning af dører

Jeg har læst under et tidligere stillet spørgsmålet på andelsportalen (Fradrag for håndværkerudgifter), at de nye skattefradragsregler ikke gælder for vedligeholdelses- eller forbedringsarbejder på selve ejendommen i andelsforeninger. Vi skal til at udskifte dørene til lejlighederne. Spørgsmålet er om det hører under forening-vedligeholdelse eller om hoveddøre til lejlighederne hører til “inde i lejligheden ? Enten betaler andelshaverne 100% for dørene (mens andelsforening kun står for udvælgelsen) eller også indkøber andelsforeningen dørene mens andelshaverne selv betaler for håndværkeren. Vi vil i sidstnævnte tilfælde bestille en håndværker, som kan lave alle dørene, men bede om 10 opdelte regninger. I begge tilfælde håber vi på at fradragsreglen gælder. Er det muligt?

Vores svar fra

Om hoveddøre til de enkelte lejligheder er andelsboligforeningens eller den enkelte andelshavers vedligeholdelsespligt fremgår af jeres vedtægter.

Normalt vil hoveddørene til den enkelte lejlighed være foreningens vedligeholdelsesopgave. Derfor vil I i henhold til de nuværende regler ikke kunne gøre brug af reglerne om fradrag for håndværkerudgifter.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Hat du uddybende eller yderligere spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Venlig hilsen

Carsten Volden
Direktør

Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk

Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.