Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Skal tilbygning afskrives?

Spørgsmål: Tak for en god og nyttig portal. Jeg har dog ikke kunnet selvbetjene mig til svaret på følgende spørgsmål: Jeg byggede 50 m2 til min private andelsbolig for ca. 10 år siden. Skal jeg i forbindelse med salg nedskrive denne tilbygning på linie med badeværelse og køkken?. I så fald ville konsekvensen jo være, at den ad åre ville blive “gratis” for en eventuel køber. Jeg har iøvrigt ikke kvitteringer på ret mange af de forbedringer jeg har foretaget – hvad gør jeg så i forbindelse med en prisfastsættelse? Oge endelig: er en stor brolagt terrasse en forbedring – og i så fald hvordan nedskrives den? Venlig Hilsen Lars

Alt, der etableres i en andelsbolig, er underlagt reglerne for afskrivning. Det gælder også for tilbygninger.
 
Vurderingsmanden skal vurdere både den håndværksmæssige kvalitet af det etablerede, og hvis der ikke foreligger regninger, skal han også vurdere værdien af forbedringerne.
 
En terrasse bliver typisk afskrevet over 10 år.
 
 
_____________________________
 
Med venlig hilsen
 
Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard ApS
 
www.eibyeogholmsgaard.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.