Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Skal jeg ikke have et andelsbevis?

Spørgsmål: Jeg har lige købt min første andelsbolig… I den forbindelse er der blevet brugt standard købsaftalen for andelsboliger “Aftale om salg af andelsbolig” (mener at huske at den hedder sådan…) Men så er jeg siden hen kommet til at tænke på om jeg ikke også skal have et andelsbevis, som bevis for at det er mig der har rettigheden til andelsboligen. Er det noget I kan svarer på om er nødvendigt at jeg får…? Der står godt nok i “købsaftalen” at det er mig der overtager andelsboligen…  

Vores svar fra

Sædvanligvis udstedes der andelsbeviser og ved salg overdrages beviset til den nye andelshaver. Det er bestyrelsen der underskriver. Det er dog ikke alle foreninger der anvender andelsbeviser. Prøv at se i vedtægterne og spørg bestyrelsen.

Med venlig hilsen

ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

ADVODAN ÅRHUS Advokataktieselskab | Margrethepladsen 4, 3. sal | 8000 Århus C
Tlf.: 86 12 44 00 | Fax: 86 13 03 09
e-mail: ebgm@advodan.dk | www.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.