Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Skal jeg betale fuld pris for en lejlighed med forbedringer/fradrag?

Jeg har købt en andelslejlighed d. 1. feb. i år. Lejligheden vurderes og der er en nedskrivelse/fradrag pga. forbedringer. Jeg skriver under på at beløbet (13.200kr) holdes tilbage i 3 mdr. hvis sælger laver forbedringer skal han have penge for det. Det vælger sælger ikke at gøre og jeg forventer pengene udbetalt. Dog fortæller formanden mig at jeg kun kan få pegene hvis jeg laver udbedringerne. Mit argument er at jeg ikke skal betale fuld pris for en lejlighed med nedskrivning men han insisterer. Her vil jeg gerne vide om det kan være rigtigt? Hvor står jeg? Kan jeg kræve at foreningen laver udbedringerne og kan beholde pengene eller kræve dem udbetalt?

Vores svar fra

Jeg mener du kan kræve pengene udbetalt, da du overtager lejligheden med disse mangler/fradrag.
Hvis det er vigtige/sikkerhedsmæssige forhold bør du dog foretage udbedring.

Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.