Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Skal forbedringer være udført i min tid?

Vi skal sælge vores andel, og overvejer derfor at få en synsmand til at vurdere de forbedringer, som vi har lavet. Primært fordi vi ikke har været gode til at gemme kvitteringer. Da vi købte andelen for godt tre år siden betalte vi ikke for sælgers forbedringer, fordi andelsprisen på det tidspunkt lå klart under andelsværdien. Det gør den ikke idag, hvorfor vi er interesseret i at få alle boligens forbedringer værdisat. Spørgsmålet er om man må kræve betaling for forbedringer, som man ikke selv har betalt for? I hvor høj grad mener i, at vi bør benytte os af en synsmand? Hvad omtrent koster sådan en synsrapport? På forhånd tak. Kurt Henriksen
Foreningsnavn: Havrevænget
Navn: Kurt Henriksen

Vores svar fra

Kære Kurt Henriksen
I kan alene få forbedring for det I selv har betalt. Jeg kan klart anbefale en vurderingsmand idet såvel sælger som køber så er sikret. Det er ret forskelligt hvad en vurderingsmandkoster idet prisen ikke opgøres ens, men regn med mellem 1.000 og 5.000,- så er du på den sikre side.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.