Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Skal el instalationer være nye/lavet/godkendt ved salg

Jeg købte i oktober sidste år ny andelsbolig. Nu har jeg så fundet ud af at der ikke er lavet nyt el i st. etagen og det er begyndt at lugte brændt når nogle lamper tændes. I ” min gamle ” andelsforening, var det et krav om at alt el blev tjekket og godkendt af en eliktrikker, før man overhovedet kunne sætte sin lejlighed til salg. Jeg troede faktisk dette var en fast lov ved ALLE salg af andele og gik derfor udfra alt el i min nye lejlighed også var lavet/ godkendt. Stanken har stået på siden indflytning i perioder, hvilket til sidst gjore mig i tvivl om noget er galt, jeg kontaktede sælger, hvor hun siger det kun er el på 1 sal, som nævnt tidligere, der er lavet.. Mit spørgsmål er så : Hvad siger loven om dette ? 

Vores svar fra

 
Loven stiller ikke krav om, at der skal gennemføres et el-check, men vi anbefaler de normalt gennemført, når vi kaver andelsvurderinger.

_____________________________
Med venlig hilsen
Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard A/S
Tlf.: 3297 0107 / fax: 3297 0137
E-mail: fei@eibyeogholmsgaard.dk www.eibyeogholmsgaard.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.