Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Skade sket ved renovering af lejlighed oven på

Det er således at der i sin tid er blevet etableret to lejligheder på tørloftet over vores lejlighed. Da valgte foreningen af sænke loftet og skjule alle rør med et sænket gipsloft. Vi har altså købt vores lejlighed med disse lofter. Nu viser det sig at faldstamme oven på er ødelagt og at denne skal skiftes – hvilket jo er logisk nok. Foreningen vil nu ikke betale for at gipsloftet igen sættes op efter håndværkeren har ordnet faldstammen. Kan det virklig passe at vi skal betale for et nyt gipsloft og evt. skader på de malede vægge? Venlig hilsen Maria Jensen
Foreningsnavn: Heimdalshus
Navn: Maria Jensen

Vores svar fra

Kære Maria Jensen
Som du beskriver det umiddelbart nej, men det kan være svært at svare idet jeg jo ikke kender hele sagen.

Håber i finder en løsning.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.