Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Skade på loft påført af ovenbo

Min ovenbo har lavet badeværelse og i den forbindelse har han ført et rør igennem mit toiletloft til faldstammen. Dette fik han lov til mod at han lavede loftet igen, dvs sænkede mit loft, så røret blev skjult. Dette er ikke sket og han nægter nu at betale og efter mange samtaler er han hverken til at hugge eller stikke i, ydermere kommer han med mange løgnhistorier omkring dette “loftsproblem”. Jeg har søgt hjælp hos bestyrelsen, da det var dem som gav ham godkendelsen til badeværelset mod at han reparerede evt skader han måtte påføre andres ejendom. De nægter sig alt ansvar og kan i øvrigt ikke finde den godkendelse som de gav. Jeg har talt med vores administrationsselskab, da jeg tænkte at de kunne tilbageholde det beløb som det koster at lave loftet for, da han(ovenbo) står og skal sælge lejligheden. Men de siger at de intet kan gøre når de ikke har noget på skrift! Hvad gør jeg? Jeg mener at bestyrelsen burde gå ind og tage ansvar og hjælpe mig, det burde jo ikke være mit problem at bestyrelsen ikke har orden i papirene. Det altid har været kotume i foreningen at man selvfølgelig ryddede op efter sig. Andre i foreningen som også har lavet bad, har selvfølgelig betalt for de skader de har påført andres bolig.

Vores svar fra

Hvilken uheldig situation du er havnet i. Desværre har dit administrationsfirma ret når de oplyser at de ikke uden den skriftlige aftale kan tilbagehold et beløb til udbedring. Jeg vil derfor anbefale dig at du kontakter en boligadvokat der, kan sikre dit krav overfor overboen således at dine omkostninger kan blive dækket iforbindelse med hans salg.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.