Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Skade i badeværelse

Jeg har købt en andelslejlighed hvor jeg ikke har fået afslag i prisen, eller noget lignende, Efter at jeg overtager lejligheden, bliver den gennemgået for fejl og mangler. Det viser sig at der er en vandskade der kommer fra badeværelset, der løber langs væggene. Skaden skyldes at badeværelset er utæt, og derfor er ikke vådrumssikret. Den største del af skaden var dækket til med en reol skruet fast i skabet. Der er ikke tale om et nyt badeværelse, men jeg har ikke kunne finde oplysninger omkring hvornår badeværelset er fra. Jeg har haft 3 uafhængig fagfolk til at komme og kigge på skaden, og meldingen er den samme. For at skaden bliver repareret efter de nye regler, så skal der et nyt badeværelse til. Administrer siger at jeg ikke kan kræve dette. Jeg er ikke blevet oplyst om fejlen ved køb af lejligheden, og de har prøvet at børste mig af med et meget lille beløb. Hvad kan jeg gøre ved sagen, og kan jeg rejse erstatningskrav mod sælger?

Vores svar fra

 
Ja, du skal rejse kravet nu mod sælger. 
Der skal nok gennemføres syn og skøn, så du må kontakte en advokat.
Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.