Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Skade fra overboen

December 2006 fik min overbo lavet bad og køkken, I den forbindelse lavede hendes håndværker en skade på mit badeværelse. Væggene, fliser, toilet og håndvask blev oversprøjtet med skidt og rust fra faldstammen. Det hele fik en rødlig farve som ikke kan gå af. Efter megen diskussion frem og tilbage fik hun maleren til at male halvdelen af væggene, da det kun var halvdelen der var ramt af skaden. De andre var i midlertidigt også nød til at blive malet da det var en anden hvid farve. Det gjorde jeg selv. Der efter har utallige synings mænd været og se på sagen uden der er sket noget. Jeg har kontaktet hende mange gange for at høre hvordan det skrider frem, men der sker ikke rigtig mere. Hvad gør jeg? Det sidste hun sagde var at jeg selv måtte køre en sag mod håndværkerne. Kan det virkelig passe?

Vores svar fra

Nej det er din nabo der hæfter og som skal betale eller på anden måde få orden på sagen. Gå til advokat for at få hjælp, hvis din nabo ikke forstår at det er alvor.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.