Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Sikkerhed ved salg af andelslejlighed

Jeg håber at I kan svare på mit spørgsmål ang. salg af min andelslejlighed. Jeg har haft mæglerne til at sælge min andelslejlighed og har været yderst tilfreds med deres indsats i hele forløbet. Lejligheden er netop blevet solgt med overdragelse d. 01-06-2011 og jeg underskrev købsaftalen hos ejendomsmægleren i går. Det er IP-Adm. der er vores ABF’s administrator. Jeg får pengene udbetalt midt juni 2011. Spørgsmål: Hvad er min sikkerhed for at køber er godkendt af sin bank? Kan jeg kræve at min ejendomsmægler indhenter godkendelsen hos købers bank eller er det en fejl at jeg ikke har fået en kopi af godkendelsen eller er alt som det som det skal være? Jeg skal indbetale ejendomsmæglerens salær når fortrydelseretten er udløbet om 6 dage.

Vores svar fra

I dit sted ville jeg ikke være bekymret, med hensyn til køber.

Det undre mig dog, at du skal indbetale salæret til mægler, før købesummen bliver afregnet til dig. Normalt vil salæret blive udbetalt af administrator og modregnet i det beløb, som du skal have udbetalt. På den måde sikre du dig mod at betale salær for en handel, som alligevel ikke bliver til noget.

Hvis du har yderligere eller uddybende spørgsmål, så hører jeg gerne fra dig igen.

Med venlig hilsen

Colliers Ejendomsadministration A/S

Carsten Volden

Direktør

Direkte telefon: 58 58 37 72 – Mobil: 40 84 43 33

Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.