Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Selvrisiko

Vores installationer er fra 1985, og der er efterhånden en betydelig selvrisiko på f.eks. rørskader. Vi har endnu ikke haft en skadessag på skjulte rør men den nye bestyrelse har diskuteret, hvordan vi i givet fald forholder os til selvrisikoen. Er det den enkelte andelshavers udgift, når skaden sker inde i vedkommendes bolig, eller er det en selvfølge, at foreningen betaler selvrisikoen? Der står intet i foreningens vedtægter om emnet.

Vores svar fra

Med forbehold af, at jeres vedtægter skulle anføre noget andet, er det andelsboligforeningen, som skal betale denne selvrisiko, idet det er andelsboligforeningen, som har vedligeholdelsespligten vedrørende skjulte rør i de enkelte boliger. Det er vel også andelsboligforeningen, som har tegnet forsikringen, og andelsboligforeningen forsikrer som udgangspunkt kun sit eget ansvar.

Med venlig hilsen
ADVODAN

Carl-Jørgen Thinggaard
Advokat

ADVODAN | Ndr. Ringgade 70C | Skovsø | 4200 Slagelse
Tlf: 57 86 46 00 | Dir: 57 86 46 10 | Fax: 58 50 03 77
E-mail: cjth@advodan.dk | www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.