Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

sdo/sdro-belåning

I forb. med netop afholdt generalforsamling bleb nedsat udvalg med formål at kulegrave problematikken omkring kommende sdo/sdro belåning før vor næste omlægning af lån. Kan Andelsportalen supplere med oplysningsmateriale- herunder evt. lovforslaget, som fremlægges af Bent Bentsen i marts måned? Ville være taknemmelig for Deres svar. Undeertegnede blev valgt som formand af nedsatte udvalg. Foreningens formand: Johnny Leif Jørgense, Nøddeplantagen 23B. Kan oplyse at vi fik en stigning på 10.000.000 kroner i forhold til vurdering 2004 på ca. 16.300.000. Nu 26000.000 kroner. Nybygget okt. 2003.
Ejerforeningsnavn: Nøddehaven, Nøddeplantagen 19a-27b
Navn: Mogens Børrild

Vores svar fra

 Kære Mogens Børrild
Det er for tidligt at rådgive omkring sdo-lån. Når lovforslaget er vedtaget, vil låneprodukterne blive færdigudviklet og rådgivning kan fortages når produkterne tilbydes.

Lovforslaget vil normalt fremgå af ministeriets hjemmeside, hvor nyheder omkring lovforslaget også opdateres.

Med venlig hilsen

Klaus Folmann
Erhvervsrådgiver, ejendomsmægler

Amagerbanken – Erhvervsafdelingen
Amagerbrogade 25
2300 København S
Telefon 32666113

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.