Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Sanering

Jeg vil gerne spørge om, hvis man bor tilleje privat og som i mit tilfælde skal flytte pga at huset skal saneres bort for at give plads til et boligforenings byggeri kan man så kræve sit indskud tilbage ubeskåret, da der jo ikke skal flytte nogle ind efter mig. De tre andre lejre er flyttet ud og jeg har hørt at de har haft problemer, med udlejer vedr. deres indskud. Håber at i kan hjælpe, jeg skal være ude pr. 01.10,2011

Vores svar fra

Du skal som udgangspunkt aflevere lejemålet i overensstemmelse med dét, I har aftalt i lejekontrakten. Hvis du synes, at det er overflødigt, må du søge at finde en – helst skriftlig – aftale med udlejer.

Kan I ikke aftale andet end dét, der står i lejekontrakten, må du gøre dét. Du bør deltage i flyttesynet. Hvis udlejer ikke er tilfreds og kræver yderligere fra din side, bør du meddele, at dét kan du ikke godkende. Herefter bør du indbringe sagen for Huslejenævnet, der har kontor på Rådhuset. Du skal betale et mindre gebyr.

Herved opnår du, at huslejenævnet rykker ud og tager stilling til problemet.

Alternativet hertil er en efterfølgende retssag, hvor det kan være svært at bevise, hvordan forholdene så ud.

Venlig hilsen
Advokat Per Nielsen (H)
Direkte tlf. 96 31 33 60
E-mail: pern@advodan.dk | www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.