Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Sammenlægning af lejligheder

Jeg bor i stuelejligheden i en andelsforening i Århus. Andelsforeningen udlejer kælderen men jeg vil gerne ligge kælderen til stuelejligheden. De andre andelshavere er åbne for ideen men hvordan gøres dette. Vi har snakket om at regulerer fordelingstallene men hvad kommer det til at indebærer og hvordan tæller man i en sådan situation kælder kvadratmetre.

Vores svar fra

Spørgsmålet skal op på en generalforsamling. Der er dog ingen fast skabelon for til hvilken pris og boligafgift en sådan sammenlægning bør gennemføres, idet det dog må anbefales, at der er en sammenhæng mellem prisen og boligafgiften.
 
Det er naturligvis ligeledes en forudsætning, at der indhentes de nødvendige tilladelser fra kommunen.
 
Vær opmærksom på, at sammenlægningen nok vil indebære en ændring af vedtægten. I bør derfor drøfte eventuelle konsekvensændringer af vedtægten med jeres administrator eller advokat.
 
 
Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.