Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Sammenlægnig af 2 foreninger

Vi er 2 foreninger på til sammen 22 andelshavere. Begge andelsforeninger er etableret indenfor de sidste 2 år. Der er stor uenighed m.h.t. hvordan vedtægter og lokalplanlove skal tolkes og efterleves. dette har medført ønsket om en sammenlægning af de 2 foreninger. En sammenlægning vil blive dyr m.h.t. skøde m.m. Vi har derfor følgende spørgsmål? Kan vi på en ekstraordinær genralforsamling i begge foreninger beslutte følgende forslag: der etableres en fælles bestyrelse for de 2 foreninger. Men den økonomiske side behandles de 2 foreninger selvstændigt. Det vil sige at vi fastholder de økonomiske rammer i begge foreninger men lader den styre af en bestyrelse. Er det lovligt? Har I andre forslag som kan løse situationen uden at vi skal betale en masse penge for en sammenlægning.

Vores svar fra

Jeg har ikke set denne konstalation før, men det må være muligt at finden en løsning. jeg vil dog anbefale at i tager kontakt til en advokat der vil kunne hjælpe jer på rette spor.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.