Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Salgspris på andel

Hej, Jeg skal overtage andelen som min kæreste og jeg har delt. Men værdien er steget ca. 100% siden vi købte den (offentlig vurdering). Jeg er ikke sikker på den vil kunne sælges på alm. markedsvilkår til den nye vurdering. Køber jeg nu hendes “halvdel” til den nye pris eller kan der laves en markedsvurdering?

Vores svar fra

På foreningens generalforsamling er andelskronen fastsat og der er her tale om en maksimal værdi. Det vil sige at det er den pris andelen maksimalt må sælge til, hvorvidt det er muligt har man på generalforsamlingen ikke taget stilling til, det betyder at du kan indgå en forhandling med sælger og så må I jo se om I kan finde en pris I kan blive enige om. Har kunne det naturligvis være en fordel hvis du kunne finde en der ville sætte en pris på andelen, men det gøres jo ud fra andelskronen så det bliver nok svært.

Held og lykke med forhandlingerne.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.