Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Salgsforpligtelse?

Vi er havnet i en prekær situation i forbindelse med et køb af en ny andelslejlighed. Situationen er den, at vi har en underskrevet tilsagnserklæring (9 dages gyldighed vistnok) med sælger hvori overdragelsesdato samt pris ink. løsøre er aftalt, dog med forbehold fra vores side for bank og advokat godkendelse (som vi har fået) Ingen forbehold fra sælgers side. Sælger og administrator vil påbegynde udarbejdelse af købsaftale. Salget foregår uden mægler. Umiddelbart inden erklæringens udløb og vi skal til at underskrive en købsaftale meddeler sælger, at de ønsker en revidering af pris, subsidiært at salget bortfalder. Kan sælger dette? bl.a. med begrundelse i at aftalen er udløbet og ingen købsaftale er underskrevet, når vi ikke er blevet forelagt en sådan?

Vores svar fra

 
Jeg kan ikke besvare spørgsmålet når jeg ikke nærmere kender den omtalte tilsagserklæring. Jeg synes I skulle drøfte sagen med den advokat der har godkendt på Jeres vegne.
Med venlig hilsen

Ebbe Gregers Madsen
Advokatkompagniet A/S
Advokataktieselskab
Margrethepladsen 4, Plan 4
8000 Århus C
Web:     www.advokatkompagniet.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.