Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Salgsaftale

Vi har skullet have underskrevet salgsaftalen vedrørende køb af andelen, og vi har sat penge ind på (14 dages) kontoen, men da vi skulle have underskriften af formanden, var formanden rejst pga. at parret er gået fra hinanden. Derfor har vi fået underskrift af de andre bestyrelsesmedlemmer. Er aftalen gyldig? Endvidere hvad koster det for andelsboligforeningen at få alt professionelt administreret, så vi slipper for at skulle finde en, der vil være formand

Vores svar fra

Ifølge andelsboligforeningsloven skal aftalens godkendes af bestyrelsen, hvilket indebærer, at aftalens skal godkendes af den i henhold til vedtægten tegningsberettigede del af bestyrelsen.

Hvis foreningen benytter standardvedtægten – hvilket du bør kontrollere – vil det sige formanden og 2 bestyrelsesmedlemmer i forening.

I er meget velkommen til at kontakte DATEA for et tilbud, idet kontakten bedes gå gennem bestyrelsen.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.