Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Salg ved fra flytning

Spørgsmål: Jeg skal hjælpe mine bedsteforældre med salg af deres andelsbolig i København. Andelsboligforeningen dækker kun 1 opgang. Vores problem er at der ikke er lavet regnskab for 2009, og derfor vil potentielle købere ikke kunne fremvise det nyeste regnskab i banken, for at høre om lånemulighederne. Mit spørgsmål går på, er det ikke ulovligt ikke at have gennemført regnskab for 2009, så sent i år 2010?Hvilke krav kan vi stille til formanden i denne sag, om at få gennemført dette i en fart?Formanden har kommet med en ca vurdering, og her går jeg ud fra det tal er taget fra årsrapporten fra 2008. Kan lejligheden sælges på vurderingen fra 2008?Kan den sælges uden at en vurderingsmand har været ude og vurdere lejligheden?

Vores svar fra

 
Det lyder ikke godt.
Det må fremgå af vedtægterne hvornår der skal holdes generalforsamling og hvornår regnskabet skal godkendes.
Du/boet har krav på at et sådant udarbejdes.
Jeg kan ikke svare på vurderingen, da jeg ikke kender den metode man benytter. Det skal også fremgå af regnskabet.

Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.