Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Salg til “overpris”

Vi står overfor snart at skulle flytte fra vores andelsbolig. Vi ahr nu fået den nye vurdering, og vi kan se frem til en stigning (desværre ikke så står som forventet). Den nye vurdering kommer sandsynligvis til at betyde stigning i andelsværdien efter generalforsamling ultimo april. Mit spørgsmål er, om jeg allerede nu må forsøge at finde en køber, som vil betale den formodede pris efter generalforsamlingen? Ved naturligvis godt, at der ikke kan underskrive noget, men det kunne alligevel være fint muligvis at have en køber på hånden, når andelskronen stiger. På forhånd tak.
Foreningsnavn: Havrevænget
Navn: Kurt Henriksen

Vores svar fra

Kære Kurt Henriksen
Der er intet i vejen for at du finder en køber til overtagelse efter generalforsamlingen blot skal du sikre at der tages forbehold for en regulering af andelskronen i forbindelse med generalforsamlingen.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.