Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Salg til med-andelshaver

Min samlever og jeg står begge på andelsbeviset. Jeg ønsker at sælge min del til hende. Vi er enige om økonomien i dette. Hvad skal vi være opmærksomme på? Hun skal naturligvis have et nyt andelsbevis, men hvad ellers? 

Vores svar fra

I skal rette henvendelse til administrator for at få dokumenterne på plads og i orden. Der skal udfærdiges en købsaftale for halvdelen med angivelse af hvad der er betalt af din kæreste og herefter skal bestyrelsen/administrator godkende overdragelsen og påføre jeres gamle andelsbevis påtegning om din kærestes eneejerskab til andelen. I kan nok overbevise administrator om at købesummen ikke behøver at blive indbetalt til foreningen. Blot I sikrer at der ikke er restancer til foreningen og omkostningsbeløbet  bliver indbetalt. Men det kræver en aftale med administrator. Hvis andelen er pantsat kræver det en aftale med panthaver eller en indfrielse af gælden.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.