Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Salg til hvilken vurderingspris

Jeg er igang med at sælge min andel som står til overtagelse d.1 maj. jeg har dermed et spg. omkring hvilken andelsværdi der gør sig gældende idet der i den periode hvor lejligheden står til salg kommer en generalforsamling med en dermed ny andelsvurdering. Jeg har iøjeblikket annonceret med andelsværdien fra sidste generalforsamling og et skøn på forbedringerne idet de endnu ikke er blevet vurderet, men jeg har købere klar som meget gerne vil skrive under nu, så skal jeg vente til efter generalforsamlingen, og risikere at køber springer fra? eller kan man aftale en max pris og så efterfølgende finde nøjagtig pris, hvor man så har skrevet overdragelseaaftale og hvor køber så indbetaler et depositum eller bankgarati? 

Vores svar fra

 
Hvis køber underskriver nu før generalforsamlingen er det den pris der gælder.
 
Det kan selvfølgelig aftales at prisen korrigeres efter vedtagelse på generalforsamling.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.