Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Salg op til generalforsamling

SPØRØGSMÅL:

Vores underbo har købt ny andelsbolig et andet sted i kommunen pr. 1. april.
I vores andelsboligforenings vedtægter står der, at vi har bopælspligt. Nu er det sådan, at vi vil købe hans andelsbolig, han har sagt, at han gerne vil sælge. Kontrakten er udarbejdet(overtagelsesdato: 1.april), og køber (os) har skrevet under, det har sælger ikke. Vi har også afleveret en check på købsbeløbet til administrator, denne er blevet hævet. Nu virker det som om, han forsøger at vente med at sælge til om 9 dage, når vi har haft
generalforsamling, for der regner vi alle med, at andelskronen stiger. Kan sælger godt vælge at vente, eller er lejligheden nu vores?

Vores svar fra

I langt de fleste andelsboligforeninger er der aftalt de præcise retningslinier i forbindelse med overdragelsen, som I med fordel kan studere nærmere. Praksis/mindelighed vil sige, at når vi er så tæt på en generalforsamling som det synes, at I er, hvor der er udsendt regnskab med forslag til andelskronen, så vil de fleste handler blive baseret på den andelskrone, som fastsættes på selve generalforsamlingen, hvorfor jeg tror, at I skal indstille jer herpå.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.