Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Salg om prisen – kan man gå under prisen er vurderet til?

Jeg er igang med at sælge min andelsbolig igennem ejendomsmægler…den er sat til i værdi 571.000 men min ejendomsmægler vil sælge den for 399.000, kommer jeg til at hæfte for beløbet som er fra 399.000 og op til 571.000 eller kan jeg bare sælge den for 399.000?? jeg er ret i tvivl…har ikke så meget forstand på det..? men jeg forsøger her igennem at få et seriøst svar. mange tak.

Vores svar fra

Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår spørgsmålet, men hvis sagen er, at du ikke skylder noget i andelsbolig , dvs. at du ikke har givet banken eller andre pant i din andel, ja – så kan du principielt sælge din andelslejlighed til 1 krone, hvis du måtte ønske det. Så hvis du ikke skylder nogen noget – ser jeg ikke noget problem i at sælge til den nævnte og nedsatte pris, hvis du ellers vurderer, at det er markedsprisen, så du ikke snyder dig selv.

Du er velkommen til at kontakte mig for nærmere råd og vejledning. Du kan kontakte mig for en uforpligtende snak på 46 14 50 20 eller kontakt ADVODANs kædekontor på kontakt@advodan.dk.

Vi gør opmærksom på, at yderligere behandling af sagen ikke er en del af den gratis rådgivning, og at der vil være honorar på en egentlig sagsbehandling

Andelsportal.dk har et landsdækkende samarbejde med ADVODAN og anbefaler kædens advokater til landets boligejere og boligforeninger.

ADVODAN Glostrup

Hans Christian Færch
Advokat

ADVODAN | Glostrup Torv 6-10 | 2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00 | Dir: 46 14 50 20 | Fax: 43 43 00 72
Email: hacf@advodan.dk| www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.