Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Salg og manglende udbedring af mangler

Hej eksperter. Jeg står foran at skulle sælge min andelsbolig. Desværre er der mangler (vindues ilmod der hænger i viduesskinnerne og rust neden under altanen), der endnu ikke er udbedret. Bestyrelsen arbejder hårdt på at holde bygherre ansvarlig. Manglerne er godkendt, men er altså endnu ikke blevet udbedret. Overtager den nye ejer/køber retten til at få disse udbedret,? Og har køber krav på et nedslag i prisen grundet dette? Der var ikke vaskemaskine i lejligheden, da jeg købte den. Må jeg derfor tage den vaskemaskine med mig, som jeg selv har købt, eller hører den nu til lejligheden?

Vores svar fra

Jeg vil anbefale at du retter henvendelse til en boligadvokat der vil kunne hjælpe dig i netop din sag, men erstatningen går til den der ejer andelen og normalt bliver der foretaget deponering af en del af købesummen når fejl og mangel sagerne ikke er afklaret.

Din vaskemaskine er løsøre og kan medtages.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.