Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Salg inden vurdering – Kan jeg trække handlen ud?

Jeg har i øjeblikket min andelslejlighed til salg, men er nu kommet i tvivl om jeg har timet det dårligt mht. den offentlige vurdering. Jeg oplyste administratoren om at jeg ønskede at sælge min andel i december, og har først nu fået synet lejligheden pga. bestyrelsens langsommelige arbejde. Jeg har fået at vide at der allerede er en fundet en køber, men jeg er egentlig lidt nysgerrig om hvorvidt den stiger, og om den nye offentlige vurdering kommer til at blive højere end den valuarvurdering som danner grundlag for den nuværende andelsværdi. Kan jeg, på nuværende tidspunkt, “trække det i langdrag” og se tiden an mht. en eventuel opjustering af andelskronen? Jeg er udmærket klar over det sætter køber i en lidt dårlig situation, men på den anden side synes jeg ikke ideen om at gå glip af en ekstra bunke penge, lyder særligt tiltrækkende. Mvh. Thomas
Ejerforeningsnavn: A/B Aurikelgården
Navn: Thomas Kauffmann

Vores svar fra

Kære Thomas Kauffmann
Jer er ikke klarover hvorvidt du har skrevet en opsigelse, er der underskrevet overdragelsesaftale og endelig er du flyttet? Samtidig ved jeg ikke hvornår jeres andelskrone reguleres, har I generalforsamling her i foråret eller først til efteråret.

Jeg forudsætter at du ikke er flytte og ikke har skrevet noget under, så vil du formentligt kunne ændre overdragelsesdatoen, men vær opmærksom på at der efter al sandsynlighed er bopælspligt i foreningen og så skal du bor i lejligheden ellers risikere du en eksklusion og kan dermed risikere at miste mere end du tjener.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.