Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Salg hvis jeg ikke betaler husleje – får jeg pengene?

Hvis andelsforeningen skal sælge min andel – hvis jeg på et tidspunkt ikke kan betale husleje: jeg er vel stadig ejer af andelen og jeg får vel salgsprisen på andelen udbetalt minus skyldig husleje mm. ?

Vores svar fra

Hvis du, på grund af manglende betaling af boligafgift, bliver ekskluderet af foreningen, mister du de rettigheder, som en andelshaver sædvanligvis har.
Dette betyder, at bestyrelsen i overensstemmelse med jeres vedtægter – som du bedes tjekke – bestemmer, til hvem og på hvilke vilkår din andelsbolig skal sælges.
I forbindelse med salget, vil der blive taget udgangspunkt i andelskronen tillagt værdien af forbedringer m.v.
Hvis der ikke er nogen, der er interesseret i at købe andelen til den pris, vil andelen blive solgt til markedsprisen – dvs. den pris, som man kan opnå på det fri marked. Du risikerer derfor at lide et tab, hvis du ikke opnår samme pris, som du selv har betalt. Fra prisen fratrække foreningens tilgodehavende.
 
Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.