Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Salg – foreningen vil ikke anerkende forbedringer

Jeg har købt andelen til 307.474,- inkl. forbedringer 165.944,-. Totalpris 473.418 kr. pr. 01.05.2007. Nu står jeg for et evt. salg og foreningen vil ikke tage ansvar for forbedringerne, da de siger, at der ikke forefinder dokumentation for disse. Det skal her tilføjes, at andelen – inden mit køb – er solgt to gange inkl. forbedringerne. Hvordan er mine vilkår i denne sag? Jeg ønsker selvfølgelig forbedringerne med i salg, minus de gældende afskrivninger af forbedringerne. Andelen er steget med 33.000 kr fra 2007-2011.

Vores svar fra

I den købsaftale, som du underskrev ved købet af din lejlighed, skal det fremgå, hvordan forbedringerne i din lejlighed er udregnet. Denne købsaftale skal også være underskrevet af den daværende bestyrelse. Hvis der ikke er kommet flere forbedringer til, siden du købte din lejlighed, så kan bestyrelsen ikke løbe fra opgørelsen over forbedringer, som jo allerede én gang er blevet godkendt af foreningens bestyrelse.

Normalt anvender man en uvildig vurderingsmand til at lave en opgørelse over forbedringer og mangler. En sådan fremgangsmåde, afhjælper problemer, sådan som du beskriver dem.

I jeres andelsboligforenings vedtægter fremgår det, hvordan forbedringer skal beregnes – disse regler skal naturligvis følges.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Har du yderligere eller uddybende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Venlig hilsen

Carsten Volden
Direktør

Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk

Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.