Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Salg efter evt eksklusion

Jeg har hørt lidt forskellige bud på dette spørgsmål og håber I kan give mig et endeligt svar: Hvis en andelshaver ekskluderes som følge af overtrædelse af vedtægter eller husorden er det foreningen/bestyrelsen der skal sælge lejligheden. Er der en nedre grænse for hvor lav en pris de må sælge lejligheden til? Nogle siger at de ikke må påføre den ekskluderede tab, andre at de må sælge til den pris de kan få for den. Og hvordan hvis andelshaver stopper indbetalinger af boligafgift? Så må de selvfølgelig trække det skyldige beløb når lejligheden bliver solgt, men er reglerne her det samme som i de ovenstående tilfælde? På forhånd tak

Vores svar fra

Kære Spørger,

Efter eksklusion er det bestyrelsen der overtager salget.
 
Det skal ske på bedste vis, d.v.s. til den højest opnåelige pris. Hvis det medfører et tab for andelshaveren må denne acceptere dette. Boligafgiften skal betales af andelshaveren indtil salget.
 
 
Med venlig hilsen

 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.