Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Salg af tørrelofter

Spørgsmål: Vi har nogle andelshavere på øverste etage som er interesserede i at købe tørreloftet til inddragelse i deres lejlighed. Er dette noget som skal tilføjes vedtægterne så man kan gøre dette (som det er tilfældet ved lejlighedssammenlægninger)? Eller er det nok at vedtage det på en generalforsamling? Hvordan beregner man prisen på tørrelofterne? Vi benytter pt. den offentlige vurdering til værdiansættelse af andelskronen.

Kære Lone
Det er et af de rigtigt stor spørgsmål du der kommer med. Jeg ved ikke helt hvad det er du har i tankerne men er det en udvidelse af eksisterende lejligheder, så er det en generalforsamlingsbeslutning hvorvidt foreningen ønsker at sælge ud af fællesarealet. Det er også generalforsamlingen der fastsætter prisen ligesom generalforsamlingen fastsætter betingelserne for salg. Der er rigtig mange der gør det i vil så bare klø på. Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.