Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Salg af sidste lejelejlighed

 Vi har af ikke nærmere kendte årsager haft en lejer i en lejlighed siden etableringen af vores andelsforening. Denne lejer er nu gået bort og det ville være nærliggende at sælge denne sidste lejelejlighed. Vi er dog blevet oplyst at det er der ingen andelsforeninger der tør da Skat vil kunne opkræve skat af alle salg siden etableringen af andelsforeningen. derfor mine spg.: – Kan dette have sin rigtighed? – Hvor kan jeg finde evt. materiale som underbygger dette? – Hvilket beløb ville de kunne kræve skat af, da køb og salg jo sker mellem køber og sælger, hvorfor der ikke for andelsboligforeningen er en egentlig fortjeneste ved de enkelte?

Vores svar fra

Jeg kan ikke anbefale at A/B sælger den sidste lejelejlighed, da dette udløser Skat p.g.a. ophør med udlejningsvirksomhed.

Før I beslutter jer bør I få foretaget en beregning af jeres revisor.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.