Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Salg af projektlejlighed

Hej, jeg ville egnetligt høre hvordan man forholder sig skulle man ønske at sælge sin andelsbolig for den er færdigbygget, altså som projekt. Kan jeg sælge retten til lejligheden privat, altså sælge den til hvem jeg synes og til en højere pris end jeg selv har givet for den ? Der er endnu ikke fastsat regler for videresalg samt værdifastsættelse incl. forbedringer af lejligheden. Jeg ønsker som sagt at sælge min andel med et profit inden indflytning, hvis det kan lade sig gøre. Jeg er klar over at gevinsten skal beskattiges, men er interesseret i at vide hvordan jeg forholde mig og hvilke forpligtelser jeg har overfor bygherren (i dette tilfælde Kuben) på forhånd tak Bo Skov Larsen

Vores svar fra

Kære Bo skov larsen
Idet andelsboligloven foreskriver hvordan prisen skal fastsættes udfra regnskabet og der i dit tilfælde ikke er et regnskab der kan danne basis for salget vil jeg umiddelbart mene at du alene kan henvise til den pris du selv har givet og dermed ikke vil kunne sælge med gevinst.

Held og lykke

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.