Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Salg af min andelslejlighed

 Jeg har haft min lejl. til salg siden i sommer, hvor der kun har været 2 at kigge på lejl. Den ene kunne ikke låne pengene i banken og den anden har selv en andel til salg. Mit spørgsmål går på om I kan kigge på vedtægter og økonomi og guide mig lidt til hvad der er årsagen til at jeg ikke får nogle henvendelser på Boligportalen, det er en flot og vedholdt lejl. Så jeg undre mig. jeg overvejer at gå til mægler, men jeg er nok lidt nærig at de skal have så mange penge.  

Vores svar fra

Naturligvis vil jeg gerne hjælpe dig i den lidt uheldige situation, du er endt i.
Hvis du sender mig en kopi af jeres seneste regnskab, referatet fra generalforsamlinger afholdt indenfor de seneste 12 måneder og en kopi af foreningens vedtægter, så skal jeg gerne (uden beregning) se om forklaringen på dit problem kan ligge der.

Med venlig hilsen
Colliers Ejendomsadministration A/S
Carsten Volden
Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.