Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Salg af lejlighed

I forbindelse med at jeg skal sælge min andelslejlighed er den blevet synet. Her siger synsmanden, at der er foretaget en ulovlig rør installation i badeværelset med fare for vandskade. Badeværelset er blevet lavet af den forhenværende ejer. Denne ejer har fortalt han ingen byggetilladelse har for dette. Nu mener bestyrelsen så i andelsforeningen, at det er mig der skal betale for udbedring af skaden, da den ikke blev bemærket ved købet d. 01.01.07. Der står i vores vedtægter, at man har 14 dage fra køb af lejlighed til at henvende sig med evt. mangler/skader, men dette mener jeg ikke går ind under dette, da det er en byggefejl som er opført ulovligt. Kan dette have sin rigtighed?

Vores svar fra

Du er ikke bundet af fristen. Din sælger skal betale for afhjælpning af  den skjulte mangel.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.