Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Salg af lejlighed under fremleje

Vi har en ung mand som andelshaver i vores ejendom. Han er flyttet hjem til sin kæreste. Han ønsker nu at sætte lejligheden til salg samtidig med at han ønsker at have den fremlejet ud. Hvad siger lovgivningen lige nu om det? Vi har før kunne sælge vores lejligheder til vores ventelister, men i øjeblikket er vores venteliste tom, så det er op til andelshaver selv at sælge deres lejlighed og det tager jo gerne længere tid end det gjorde da vi havde ventelisten fuld. Så spørgsmålet er nu om man kan tillade at sælger fremlejer deres lejlighed ud mens de prøver at sælge den?

Vores svar fra

Kære Spørger,
 
Det afhænger af vedtægterne.
 
Normalbestemmelserne i vedtægterne tillader ikke fremleje i.f.m. salg eller fraflytning til kæreste.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.