Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Salg af lejlighed til familie

Spørgsmål: Ifølge vores vedtægter kan vi sælge til familie i direkte linje samt søskende. Min søster med mand vil gerne købe vores lejlighed for at sælge den videre til deres (mandens) søn. Kan vi sælge direkte til sønnen? Eller skal vi sælge til søsteren, som så må sælge videre til sønnen? I vedtægterne står der intet om, at man skal bebo lejligheden et vist antal måneder, før videresalg må ske. Findes der regler om dette? Eller kan de i princippet sælge lejligheden videre til sønnen lige efter, at de har købt den af os? Kort fortalt handler det om, at vi gerne vil “overdrage” lejligheden til nevøen på lovlig vis. Tak for svar.

Kære Flemming  Som vedtægterne er udformet kan en “lovlig” overdragelse kun ske såfremt din søster køber andelen for at bebo denne. Hun skal altså rent faktisk tage andelen som bolig før hun kan videre overdrage denne. Der er ingen egentlige regler for hvor længe hun skal bebo andelen men der er ingen tvivl om at hensigten skal være at hun skal bo der for ellers er der alene tale om en omgåelse af vedtægterne. Håber du kan bruge svaret. Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.