Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Salg af lejlighed- købt for 1 år siden

Håber I kan guide mig i mine spørgsmål, da jeg er ved at rive håret af mig selv af fortvivlelse. Den 15. november 2006 købte jeg min andelsbolig, men pga. sygdom som jeg fik konstateret august 2007 har jeg nu været nød til at sælge igen. Vurderingsmanden er en anden end ham der tidligere har vurderet lejligheder i ejendommen. Bestyrelsen var utilfreds med den tidligere og ønskede at skifte og her er jeg kommet i klemme. I følge den nye vurdering er et badeværelse der er lavet i 97 ikke blevet godkendt. Og blænding af dør som er lavet i træ formentlig tilbage i 50 erne her også kend ugyldig. Endvidere er køkkenpladen blevet skrevet på som skadet selvom der ser ud som da jeg overtog lejligheden. Men bestyrelsen har vasket hænder og siger der ikke er deres ansvar og den tidligere ejer har også meldt pas. Så mit spørgsmål er:  kan det virkelig være rigtig at jeg skal tabe 14.700 kr fordi en tidligere vurderingsmand har sjusket med hans vurdering  og hvem skal betale for jeg syntes sørmere ikke det kan være mig der skal. Hvordan griber jeg dette an. Må indrømme at min sygdom også gør at jeg ikke har overskud til at udbedre de fejl som er dømt ulovlige. 

Vores svar fra

Din sag er ikke forældet og du kan rette kravet mod din sælger og/ eller den vurderingsmand, der tog fejl i forbindelse med din indflytning.
Jeg anbefaler dig at undersøge om du har tegnet en retshjælpsforsikring i din familie eller indboforsikring og herefter kontakte en advokat for at få hjælp.
Advokaten kan hjælpe dig med at ansøge om fri proces, hvis betingelserne herfor er tilstede. Advokaten skal have forelagt alle relevante papirer for at kunne vurdere din sag ordentligt.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.