Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

SALG AF LEJLIGHED

Vores ejendom blev vurderet til 142mill. i sidste offentlige vurdering, en voldsom stigning fra 82mill.General forsamlingen vedtog mod bestyrelsens anbefaling en forhøjelse af andelskronen til 180. Bestyrelsen forventer at en ny vurdering bliver væsentlig lavere end den nuværende, derfor er vi usikre på hvordan vi forholder os ved et salg af en tidligere lejelejlighed. Andelshaverne ønsker at sælge til mest muligt, og mener vi skal lægge sidste vurdering som fundament. Derudover mener de, at der skal sælges ved en auktion, og at de interne ventelister er ude af drift. Hvad gør vi?, er en auktion lovlig? Hvad sker der for en køber når vurderingen evt. sættes ned?

Vores svar fra

Udgangspunktet må være prisen fastsat på sidste generalforsamling.

Hvis nogen på venteliste vil give prisen kan sagen klares herved. Hvis ingen vil give prisen kan auktion være en hensigtsmæssig fremgangsmåde.

Med venlig hilsen

Thomas Damsholt, advokat (H)

Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.