Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Salg af bolig under ferie

Vi skal selv sælge vores bolig, og foreningen har ferie til midt i august. Hvordan forholder vi os, hvis vi finder en køber allerede nu, som gerne vil underskrive en kontrakt? Kan vi evt. lade køber underskrive en brev om at ville købe lejligheden, eller hvordan gør vi, så både sælger og køber ikke skal vente 1,5 md. på overdragelsen?

Vores svar fra

Jeg vil foreslå, at I indgår en skriftlig aftale, hvori I regulere flest mulige vilkår med forbehold for bestyrelsens godkendelse og samtidig angiver, at de endelige vilkår vil fremgå af overdragelsesaftalen, som udarbejdes af foreningen/administrator (hvis dette er tilfældet).
Ovennævnte ændrer dog ikke ved, at selve overdragelsen ikke kan gennemføres endeligt, før bestyrelsen har godkendt overdragelsesaftalen. I bliver derfor nødt til at afvente bestyrelsens godkendelse under alle omstændigheder.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.