Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Kan jeg virkelig ikke sælge andelslejligheden, hvis vi ikke har udpeget formand?

Efter en ekstra ordinær generalforsamling har vi stadig ingen formand eller godkendt bestyrelse på 5 medlemmer. Kan det virkelig være rigtigt at jeg så på ingen måde kan sælge min lejlighed. Vil gerne betale en ekstern konsulent / administration for salg hvis muligt ???? Der er nu blevet indkaldt til endnu en ekstra ordinær generalforsamling, hvilket ender højst sandsynligt med samme resultat. Der er kommet så mange intern stridigheder, at man mere eller mindre modarbejder hinanden frem for at løse problemet. Så personligt tror jeg ikke på der kommer nogen bestyrelse. Hvad gør man så ???

Vores svar fra

Det lyder om en rigtig kedelig situation i jeres forening.
Jeg vil foreslå, at du selv tager initiativ til et salg og følger vedtægtens regler herfor – eventuelt i samarbejde med jeres administrator. Når du har fundet en køber og overdragelsesaftalen er udfærdiget og underskrevet er det ifølge andelsboligforeningloven bestyrelsen, der skal godkende overdragelsen.
Hvis der ikke er valgt en bestyrelse, vil jeg foreslå, at du indkalder til en ekstraordinær generalforsamling med henblik på at lade generalforsamlingen godkende overdragelsen.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144 JAL@datea.dk www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.