Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Salg af andelslejlighed: Hvilken vurdering gælder?

Hej Andelsportal! Jeg står og overvejer at sælge min andelslejliged – men har lige hørt idag at der pr. 1. marts 2007 er mulighed for at få en rigtigt stor stigning i andelsværdien for mange offentligt vurderede ejendomme. Mit sprørgsmål går på følgenden. Vi har generalforsamling imorgen og her plejer man jo at godkende andelskronen. Men hvad sker der hvis andelene 6 uger senere stiger markant (ifølge regeringens udtalelser)? Bilver den nye andelskrone så først taget i brug ved næste generalforsamling om 1 år? Eller får jeg udbytte af den nye andelskrone hvis jeg foreksempel sælger til Maj? Jeg håber I forstår mit spørgsmål og kan give mig et svar. Mange venlige hilsner Christian

Vores svar fra

Kære Christian Brænder
I foreningen vedtægter vil du kunne se hvordan andelskronen fastsættes og det normale er at den fastsættes en gang årligt på den årlige generalforsamling. Det betyder at sælger man i perioden mellem to generalforsamlinger vil det være til den pris der er vedtaget på den senest afholdte generalforsamling.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.